Herbamedicus eukaliptusz gyógyfürdő
Eukaliptusz gyógyfürdő

Fürdőhöz vagy tusoláshoz is használható. Az eukaliptuszolaj ápolja a bőrt és kedvezően hat a légutakra is. Csupán néhány nyomás elegendő egy kellemes fürdőhöz, ami enyhíti a meghűlés, influenza, láz, és egyéb légúti fertőzések tüneteit.

Herbamedicus citromfű gyógyürdő
Citromfű gyógyfürdő

Fürdőhöz vagy tusoláshoz is használható. Csupán néhány nyomás elegendő egy kellemes, lazító, nyugtató, pihentető fürdőhöz, amit a gyógynövények olajai biztosítanak és a bőrre is kedvező hatásúak. Mivel enyhíti az idegességet, jótékonyan hat fejfájás, alvászavarok esetén.

Herbamedicus rozmaring gyógyfürdő
Rozmaring gyógyfürdő

Fürdőhöz vagy tusoláshoz is használható. A már régen igazolt rozmaringolaj ápolja a bőrt és vitalizálja is egyben. Csupán néhány nyomás elegendő egy kellemes fürdőhöz. Fokozza a helyi keringést, gyulladáscsökkentő hatása is érvényesülhet reumás eredetű fájdalmak, idegfájdalom esetén.

Herbamedicus aloe vera tusfürdő
Aloe vera tusfürdő

Már zuhanyozás közben is ápolja és védi a bőrt. Az aloe vera segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében. Segít fenntartani a bőr összetevőinek egyensúlyát.

Herbamedicus eukaliptusz tusfürdő
Eukaliptusz tusfürdő

Az eukaliptusz gyógynövényolaj ápolja a bőrt és kiváló hatást gyakorol a testre és az érzékekre egyaránt. Használatával a test és a bőr is új erőre kap.

Herbamedicus levendula tusfürdő
Levendula tusfürdő

Mentális és fizikai igénybevétel után segít a fáradt test ellazításában. A levendula gyógynövénykivonata egyidőben nyugtató és frissítő hatást biztosít.