Herbamedicus aloe vera testápoló
Aloe vera testápoló

Hatóanyaga az Aloe Vera Barbadensis, melynek jótékony hatásait már ősidők óta számos nemzet ismeri. Gyógynövényes testápolóként hidratálja és regenerálja a bőrt. Tartalmazza a bőr számára alapvetően szükséges tápanyagokat. Segít megőrizni a bőr feszességét és selymességét.

Herbamedicus olívaolaj kézkrém
Olívaolaj krém

Kiegyensúlyozott nedvesség- és zsírtartalmával biztosítja az arc és a test megfelelő ápolását. Segíti a sebgyógyulást (pl. felfekvések kezelése), az apróbb ráncok kisimulását és a nyáron szerzett barnaság megőrzését. Nappal és éjszaka egyaránt alkalmazható.

Herbamedicus homokövis krém
Homoktövis krém

Fiziológiailag aktív ásványi anyagok és vitaminok egyedi keveréke. Teljes körû védelmet nyújt az igénybe vett, száraz, berepedezett bőrnek (pl. leégés esetén), hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását, de fájdalomcsillapító, fertőzést megelőző hatása is ismert.

Herbamedicus kamilla kézkrém
Kamilla kézkrém

Csökkenti a száraz bőr kellemetlen tüneteit. Selymessé teszi, ápolja, regenerálja a bőrt a kézen. Kiválóan alkalmas érzékeny és igénybevett kéz ápolására. A glicerin, védő és nedvességmegtartó tulajdonságaival meggyorsítja a bőr regenerálódását. Gyorsan beszívódik, zsíros hatás nélkül.

Herbamedicus hajszesz nyírfa kivonattal
Hajszesz nyírfa kivonattal

Stimulálja és felfrissíti a hajat és a fejbőrt. Hajhullás és korpásodás esetén is kiválóan alkalmazható.

Herbamedicus aloe vera kézkrém
Aloe vera kézkrém

A glicerin és B5 vitamin tartalmának köszönhetően elősegíti a kéz és körömágy ápolását és regenerálódását. Segítségével a körömágy megtartja rugalmasságát, a köröm erős marad. Az Aloe Vera ápolja és nyugtatja a bőrt.

Herbamedicus vazelin repedezett bőrre
Vazelin

Végső megoldás a kirepedezett, kiszáradt, kipirosodott bőr kezelésére. PH-bőrsemleges, nem tartalmaz tartósítószert. Kisbabák ”popsikenőcseként” is kiválóan megállja a helyét.